Action International Language Programs
 

Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

Получить проигрыватель Adobe Flash Player



Летний лингвистический лагерь в США

НАШИ ПРОЕКТЫ:
NEW!
Американо - украинский детский садик
Летний лагерь
ПРИГЛАШАЕМ В США
Exciting America
Открытая Америка:
Взрослым Подросткам
ДОМАШНЕЕ ЗАДАНИЕ
(пока сидим дома)

для уровня First Grade Program + Catch-up
для уровня Basic Reading
для уровня Follow-up
для уровня Maintenance
Диалоги с Бренданом


 
«Маленькая Америка» проводит набор детей в группы в филиалах в Киеве.
1. Центр ( м. «Лукьяновская», ул. Черновола 20 оф.5, 2 этаж)
Схема проезда
тел.: (095) 921-38-65, (044) 593-06-67
Принимаются дети от 3 до 12 лет
Запись по телефонам:
067-504-10-95
067-288-71-69
050-353-28-30
2. Позняки (м. «Позняки», м.«Харьковская», ул.Кошица 9Б)
Схема проезда
тел.:  (044) 228-38-43
Принимаются дети от 3 до 12 лет
Запись по телефонам:
099-266-19-26
050-353-28-30
3. Оболонь (м. «Героев Днепра», гимназия «Экология и Культура», ул. Северная 42)
Схема проезда
тел.: (063) 151-57-09
Принимаются дети от 6 до 8 лет
050-353-28-30

4. Оболонь (м. «Минская», просп. Героев Сталинграда 25-А)
Схема проезда
тел.: (044) 413-46-05
Принимаются дети от 3 до 12 лет
Запись по телефонам:
050-209-19-05
050-353-28-30

 
Контактная информация

Моб.:(050) 353-28-30
      
E-mail: littleamerica.ilp@gmail.com
www.ilp.org.ua
 
 

Отзывы о лагере:

Гончарова В. И., 5 отряд, 3 смена (куратор Дергоусова Ольга Александровна)
Мои дочери, Гончарова Мария и Таня, провели замечательное время в Вашем лагере (3 смена, 5 отряд, вожатая Ольга Александровна). Отзывы у детей ежедневно были восхитительные. Каждый день разные занятия, развлечения. Питание хорошее, очень дружеская атмосфера в отряде. Большое спасибо вожатым, администрации за внимание, отзывчивость и доброту. Успехов в Вашем благородном деле!

10.07.2015
Мама и папа Кристины Куц, 3 отряд, 3 смена (куратор Ольга Михайловна Баденкова)

Родители Кристины Куц безумно счастливы видеть свою дочь веселой, отдохнувшей, рнадостной, с морем замечательных впечатлений от пребывания в Маленькой Америке.  Спасибо большое всему коллективу, каждому воспитателю, которые сделали отдых нашей Кристинки незабываемым!!! Отдельная благодарность нашей вожатой Ольге Михайловне Баденковой.
Большое-пребольшое спасибо и до встречи в следующем году

Теплова О.В. 2 отряд, 3 смена (куратор Толочко Юлия Владимировна)
Лагерь очень интересный, творческий, развивает у детей умение работать в команде, ставить цели и их достигать. Прекрасный профессиональный воспитатель Юлия Владимировна, ее помощь и поддержка были очень ценны и важны.

Остапчук Н.А., 2 загін, 3 зміна (куратор Юлія Володимирівна Толочко)
Шалено вдячні усім, хто причетний до створення цього чудового табору «Маленька Америка». Дитина плакала, прощаючись з табором, а це чогось точно варте!. Удачі Вам і творчих злетів. Сподіваємося на зустріч у наступному році!

Ткаченко Елена, 2 отряд, 3 смена (куратор Юлия Владимировна)
Огромное спасибо всем организаторам лагеря от семьи Ткаченко!!! Очень понравились условия, в которых находился наш ребенок. Отдельное спасибо за Педагогов с большой буквы (!), которые на высочайшем уровне справились со своими обязанностыми; и делают это с большим удовольствием и энтузиазмом! Спасибо! Обязательно вернемся в следующем году!!!:)

Роман и Оксана Чумак, вопросы на rom.chumak@gmail.com (куратор Толочко Юлия Владимировна)
Мы, родители Миши Чумака, очень довольны, ято наш ребенок побывал в этом лагере.
Сначала мы переживали, но по разговорам с ребенком по телефонку поняли, что здесь замечательная атмосфера, прекрасные преподаватели, отличные условия для отдыха и образования ребенка.
Ребенок в восторге, и даже напряженный поначалу график изучения языка ему очень понравился.
Особенно благодарны Юлии Владимировне, которая прекрасный педагог и настоящий друг детей. Ее авторитет для детей и родителей заслуженный трудом!
Мы постораемся еще раз в этом году приехать ещще на 32 недели! Огромное спасибо!

Мама Виктории (3 отряд, 3 смена, 2015 год, куратор Ольга Михайловна Баденкова)
Спасибо огромное за гостеприимство и активное участие в проведени летних каникул в лагере «Маленькая Америка».
Очень довольны организацией, местом проведения, профессионализмом кураторов, ососбенно Ольгой Михайловной!
Обязательно приедем сюда в следующем году!

Ирина Забродская, 11.07.2005, мама Ксюши (куратор Ольга Михайловна Баденкова)
Замечательный лагерь, отличная программа, каждый день проходил насыщено и нескучно. В лагере наша дочка – Ксюша, была в первый раз. Это ее первый опыт. И с первого дня она уже мне сказала, что ей очень понравилось, очень весело и интересно, и что (это было для нас неожиданно, на нее это не похоже) она за нами не успевает скучать!
Я рада, что первое знакомство доци с лагерем такое положительное, яркое, незабываемое!! Понравилось все: и дружные девченки с доброй, милой и заботливой воспитательницей (успевала кстати с утра всем девочкам делать красивые прически) и классные учителя, все организаторы, которые сделали отдых+обучение насыщенным, интересным, незабываемым и ярким. Ксюша хочет вернуться, уже за всеми скучает – и это главный результат! Следующий год уже планируем!
Спасибо Ольге Михайловне, отдельное спасибо и огромное – всем-всем, кто создает лагерную жизнь Маленькой Америки!
Спасибо!

Мама Гаврилюк Іллі, 2 загін, 3 зміна, 10.07.2015 (куратор – Юлія Володимирівна Толочко)
Хочу висловити подяку колективу табору «Маленька Америка» за дуже гарне відношення до моєї дитини, а особливо нашому куратору Юлії Володимирівні, за її терпіння та велику роботу у відношенні до дітей, до їх поведінки. Дуже сподобалося у таборі, море позитивних вражень, було дуже цікаво та весело!

Папа Артемчик С.Н.
10.07.2015, 3 смена, куратор Юлия Владимировна Толочко

Понравилось, что катались на лошадях, байдарках, ходили в поход, воспитатель очень понравилась. Родителям понравилось все! Надеюсь увидимся в следующем году!

Бабушка Юры Пономаренко (3 смена, куратор Юлия Владимировна Толочко), 10.07.2015
От семьи Юры Пономаренко большое спасибо за тепло, комфорт для нашего ребенка, возможность быть самостоятельным и готовность «не спать дома» без тени сомнений. Всем довольны! Спасибо!

Загін № 5, Білошицька Анна, 11 років, 3 зміна
Моя 3-я зміна у таборі «Маленька Америка»

Мені сподобався загін № 5, дівчата в загоні дуже веселі, сподобався куратор, Ольга Олександрівна. Всі конкурси, які проводились – дуже веселі, спортивні – зелена п’ятка, Міс табору, Містер табору, ревізор… Найбільше мені сподобався конкурс «Зелена п’ятка», на якому потрібно було виконувати завдання інших кураторів і шукати, у кого є зелена відмітка на п’ятці. Сподобалось теж фотополювання – потрібно було фотографувати на замовлення – табір, дружбу, джентльменський набір, божевільну усмішку і т. д. А ще був день на виворіт, тобто – хлопці переодягалися у дівчат, а дівчата – у хлопців, а, якщо це не вдавалося – можна було просто вдягти свій же одяг на виворіт.
В таборі ми також вивчали англійську мову, яка мені дуже сподобалася, оскільки проходила у формі гри, отже, нудно не було. В суботу ми їздили в боулінг, хоча ніколи там ще не була, але на перше враження – мені дуже сподобалося. Проте найбільше мені сподобався похід у ліс, де є чудове озеро. А на озері ми каталися на байдарках, грали в різні цікаві ігри. Та ще більше мені сподобалося, що у цьому табору кожного вечора дискотеки.
Отже, мені дуже сподобався цей табір, всі куратори і діти. Велике дякую, хочу сказати моєму куратору – Ользі Олександрівні. Запрошую всіх у цей чудовий табір.

 Моя 3 смена в лагере «Маленька Америка - 2015», Панченко София, отряд № 5 (куратор – Ольга Александровна Дергоусова)
Эта смена в лагере «Маленька Америка» мне очень запомнилась. Конечно же новые друзья и учителя, новые подруги в отряде, мои знакомых тоже немало. Мне все очень понравилось, впрочем, как и каждый раз, когда я посещаю этот лагерь. Очень запомнился поход в лес: много интересных игр, хоть и под палящим солнцем, но много веселья и оптимизма, которыми ты «заражаешься» на протяжении активной игры. Еще все плавали на байдарках (некоторые не по одному, а по нескольку раз). Одним словом – одно удовольствие. Также на выходных в субботу мы со старшими отрядами ездили в боулинг, а те, кто помладше – 1, 2, 3 отряды – ездили на разные экскурсии. А еще у нас было очень много разных веселых и интересных конкурсов таких, как «Кто круче?», «Подвирданс», «Зелена пятка», «Конкурс рисунков», «Выборы президента», «Фотоохота», «Мистер лагеря», «Мисс лагеря», «Спорт эстафеты». Мисс и Мистер лагеря – это два самых запаминающихся, как мне кажется, конкурса, а особенно, один из составляющих окнкурсов – «Костюм» или «Стиляги», мальчики и девочки показывают с помощью своих отрядных друзей на сколько они стильные, изобретательные и даже может, отчасти, на сколько самостоятельные. На конкурсе «Зеленая пятка» все дети стараются и выполняют задания семи кураторов, чтоб узнать, чья же пятка раскрашена зеленкой. Этот конкурс, по моему мнению, помогает стать отряду еще дружнее и слаженней.
И еще очень долго и много могу рассказывать о своих впечатлениях про лагерь и 3-ю смену, но, кажеться, не смогу передать и наполовину. Но могу точно сказать то, что этот лагерь для меня, как второй дом, и я считаю его лучшим летним лагерем! Всегда я буду сюда приезжать даже толькло для того, чтоб ощутить вот эту атмосферу и получить эти эмоции, вернувшись в лагерь «Маленькая Америка».

Моя 3-я зміна у таборі «Маленька Америка - 2015»
Куратор Дергоусова Ольга Олександрівна

Привіт! Хоча  в таборі в перший раз, проте почуваюся, як вдома! Тут є різні конкурси, розважальні програми, дискотеки, катання верхи, спортивний час, естрадні танці, програма «Маленька Америка», малювання та інше. Мені більше всього сподобалось – це «Зелена п’ятка», «Ревізор», «Президент табору», «Мокрий день», «Фотополювання»…На програмі «Маленька Америка» ми розмовляємо тільки англійською мовою. Найкращими вчителями були всі – міс Маккел, міс Джесіка, міс Кортні, міс Маккейла, міс Ідн, міс Міранда і містер Джексон. Кожен був накращим. Ми дізнавались все більше і більше на уроках.
Я була конкурсанткою на конкурсі «Міс табору «Маленька Америка - 2015»». Треба було підготувати модель з підручних матеріалів, про себе розповісти й талант продемонструвати. Тут дуже цікаво, думаю, хто тут не був раніше – запрошую усіх сюди!!

3 смена в лагере «Маленькая Америка» Тищенко Жанна, 5 отряд, куратор – Ольга Аленксандровна
Я здесь уже третий раз и каждый год неповторим. Тут все очень добрые и позитивные.
Тут нет плохих вожатых или детей. Мне очень нравится тут возможность общаться с американцами. Все конкурсы интересные и веселые. Также экскурсии в Киев и поход в лес.
Вообщем – много разного, но все не передать словами. Все приезжайте сюда! Тут классно и дискотеки все круче и круче!




Наш сын Константин впервые в жизни отдыхает в лагере «Маленькая Америка» и несмотря на то, что он «комнатный» ребенок, ему очень понравилось. Отличные кураторы, особенно (естественно) Юлия Владимировна Толочко! Великолепная атмосфера. Спасибо Вам большое за прекрасно проведенное время нашим сыном!
Мо-лод-цы!!!

От семьи Кривоблодних 06.07.2012


Спасибо, все очень понравилось, с большой благодарностью куратору 4-й группы Инне Ивановне за работу и внимание! Спасибо за все до следующего года!

От семьи Розумних 06.07.2012


Большое спасибо от семьи Пасальских. Первый опыт самостоятельной жизни нашего ребенка. Все удалось! Ребенок доволен. Отдельное спасибо Инне Ивановне за материнскую опеку над ребенком.
Пожелание – бассейн
06.06.2012

 

Большое спасибо! Нам очень понравилось в «Маленькой Америке». Наш первый опыт самостоятельной жизни закончился успешно!

Серицан Е.

 

Огромное спасибо! Все очень понравилось! Большое спасибо всему персоналу «Маленькой Америки»!

Васильевы

 

Огромная благодарность педагогическому коллективу лагеря «Маленькая Америка»!!! Все очень здорово! Приедем еще!!!

Бирсаковы

 

Большое спасибо руководству и работникам лагеря за организацию и проведение полезного отдыха для детей!!! Приедем к вам еще!!!

Мошуренки

 

Лагерь «Маленькая Америка» очень прикольный и интересный, здесь я познакомилась с новыми людьми, нашла новых друзей и раскрыла новые способности. Этот лагерь внес свою лепту в меня и оставил лишь хорошие впечатления!
Больше всего мне здесь понравились люди, которые меня окружали: мой куратор – София Валериевна – просто чудо, ведущая Ольга Александровна – очень загадочная и непредсказуемая, директор Елена Николаевна – веселый, общительный, справедливый  человек и интересный собеседник, учительница музыки и вокала Алла – очень милая, красивая и уникальная, а учителя английского – смешные и очень умные. Я очень благодарна этим людям, они многому научили меня и многое объяснили!
Мне очень понравился этот лагерь еще тем, что он – не такой как все! Очень дисциплинированный :) В гнем могут собраться люди с совершенно разными интересами (пение, конный спорт, танцы) и становиться одним целым, одной семьей, хоть и на некоторое время!
Хотелось бы конечно побольше петь (поскольку я это очень люблю, хотела бы заниматься побольше). Ну и конечно не хотела, чтобы время в этом лагере текло так быстро, поскольку совершенно не хочется уезжать!!!
Спасибо большое всем людям, которые были со мной в этом лагере, которые учили меня и моих ровесников, которые о нас заботились и нас терпели :)
Я полюбила этот лагерь за эти несколько дней! Спасибо за теплый прием и приятные ощущения!!!

05. 07. 2012                                                                   Яковенко Муза, 8 отряд

 

Мені дуже сподобалося у таборі «Маленька Америка». Мені сподобалася їжа, яка тут була. Тут дуже цікаві змагання! Мені дуже сподобався «Мокрий день»! Сподобалися фільми, які тут були. Дуже сподобалася екскурсія в Українське Село, як ми там ліпили глечики, тварини, які там були, похід у ліс, а особливо – змагання в лісі і катання на байдарках!!! Було також дуже весело кататися на конях! Мені було дуже весело на «Подвірдансі» та на «Карооке на подвір’ї». Конкурс «Міс табору» - просто чарівний!
Мені дуже сподобалося з американцями – вони дуже веселі! Ми відвідали їх концерт. Я б мріяла повернутися сюди ще – тут дуже весело!

Бутейко Діана, школа № 155, 3-тя зміна, 7 загін

 

Мне понравился этот лагерь, понравился поход, катание на лошадях! Спасибо поварам, что очень вкусно готовили. Также понравились фильмы и конкурс «Мисс лагеря». Спасибо американским преподавателям за время, проведенное с нами! Но больше всего мне понравился наш отряд – «Смайлики», в котором я нашла много друзей! В следующем году буду очень стараться и просить родителей приехать суда еще раз!

Little America – FOREVER!!!

Саша Заметлинская, лицей 157, 3 смена, 7 отряд

 

Это прекрасный лагерь! Тут весело! И очень хорошо, что тут учителя очень веселые, добрые, доброжелательные, я тут познакомилась с новыми друзьями! Большая территория! Добрые кураторы – вот, что украшает этот лагерь! А вообще – очень, очень, очень весело!!! Шикарные мероприятия!!!

Жук Анастасия – 5 отряд

 

В этом лагере я первый раз. Здесь я приобрела много друзей, не только из своего отряда, но и из других. Учителя английского такие добрые и хорошие, что не хотелось с ними расставаться! Больше всего запомнился Мокрый День, все обливались и брызгались, веселились и бегали!!! За все время немного соскучилась по родным, но все равно очень хочу вернуться сюда в следующий раз!!!

Оганесян Виктория, 22.06.12

 

Я в цьому таборі вже 2 раз. Мені дуже сподобалося катання на конях, «Мокрий день», американські вчителі, уроки і багато іншого. Це дуже цікаво спілкуватися з вчителями англійською мовою поза уроками. У цьому таборі я знайшла собі багато друзів. Декілька дівчат я зустріла з минулого року. Мені дуже сподобалися уроки вокалу і танцю. Був дуже цікавий квест, в якому ми відшукували відгадки до загадок, виконували різні цікаві завдання. А ще завжди і всім подобалися дискотеки! Про табір у мене залишилися гарні спогади! Приїду сюди ще!!

Бичковська Юлія, 5 загін

 

В моєму загоні (№5) багато добрих дівчаток. Я навіть не сподівалася, що так потоваришую із ними! Найбільше мені запам’ятався  «Мокрий День»! Дуже хочу, щоб його робили двічі у змінуJ)
Також велике дякую Наталії Василівні за те, що весь час нас підтримує, хвилюється за кожного! Приїду сюди ще раз!

Скель Софія, 5 загін

 

В «Маленькій Америці» я другий раз. Сюди я приїхала тому, що тут можна весело провести час і навіть познайомитися з американками. В цьому таборі у мене було багато вражень: конкурси, квест. Але найбільше мене вразив «Мокрий день», якого не було в минулому році. В «Маленькій Америці» - смачно готують, тут дуже хороші куратори. Я бажаю «Маленькій Америці» всього найкращого у майбутньому і мрію сюди повернутися!

Устич Іра, 5 загін

 

Этот лагерь – чудесный!!! Каждый день новые и интересные игры! Очень добрые и веселые американки, с ними очень весело и интересно разговаривать. У них каждый раз такие зажигательные мероприятия, что заигрываешься и не устаешь от 4-х часовой учебы. Тут очень вкусно готовят, как в ресторане. Больше всего мне запомнился «Мокрый день», конкурс «Мисс лагеря» и состязание по настольному теннису.
В это лагере круто!!!

Редько М.

 

Дуже вдячні Вам за такий чудовий табір, тепло та турботу куратора, цікаву програму та розвиток англійського мовлення. Ми тут вдруге, приїдемо іще та привеземо наступного року братика Іри Устич, якому буде 6 років! Ще раз дякуємо!!!

Сім’я Устич, 5 загін, куратор Наталія Василівна, 22.06.2012

 

Дуже вдячні за високий професіоналізм, тепло та любов, що дарували нашим дітям протягом цих двох тижнів. Моя донька відпочивала у Вашому таборі вперше, але ми навіть не очікували, що отримаємо стільки позитивних емоцій!!! Обов’язково повернемося сюди в наступному році! Все було чудово! Ви – молодці! Ви просто – THE BEST!

Батьки Шабаш Влади
22 червня 2012 року
Куратор Наталія Василівна

 

Велике спасибі за чудові емоції! Тепле ставлення до дітей, багато турботи! Чудовий табір, багато конкурсів, екскурсій, розваг! Дуже вдячні за все! Чекаємо наступного року!

Батьки Шудри Поліни, 7 загін, ІІ зміна, куратор – Катерина Олександрівна

 

Первый раз отправили в лагерь ребенка. Великолепное отношение и дисциплина покорили! Все вопросы и проблемы которые возникали, решались своевременно и на месте! Спасибо огромное за участие и внимательность куратора – Сергея Анатолиевича. Дети уважают его и ценят!
Спасибо!!!

Андрей Воробьев –Обухов и его родители
22.06.2012, 9 отряд, II смена

 

Второй раз в этом лагере. «ВЛЮБЛЕНЫ» в организацию и отношение к детям, атмосферу в самом лагере. Приедем еще и еще…
Огромное спасибо куратору и администрации лагеря!
Успехов Вам и процветания!!!

Бычковская Елена, 22.06.2012, 5 отряд, II смена, куратор – Сычова Н.В.

 

Я в цьому таборі другий раз. Мені дуже сподобалася програма «Маленька Америка» з американцями. Моя вчителька була Джолі. У цьому році було веселіше! Міс і містер табору були Юля та Гриша. Я була не дуже щаслива. Коли перемогла Юля, просто я вболівала за Аліну і Сашу із мого загону.
Тут було весело під час конного спорту, на Подвірдансі та під час карооке! У минулому році у Подвірдансі перемогла моя найкраща подруга Каріна!
В нашому загоні – сама добра і найкраща куратора Катерина Олександрівна!!!
Моє захоплення – це День Нептуна!!! Ми брали пластикові пляшки, там була маленька дірочка, і ми наздоганяли один одного и бризкалися!!!
Також просто супер був останній прощальний концерт, усі без винятку брали участь, танцювали, співали, розповідали жарти…
В наступному році я приїду сюди ще раз!!!

Дандік Д., школа 562, ІІ загін

 

У цей табір я приїхала вдруге. Тут мені дуже подобається програма МА і веселі ігри, які нам дає табір. Найкраще тут – це спілкування з американцями. Сюди ми їдемо не вчити англійську мову, а засвоювати все те, що вже вивчили, висловлювати у мові. Мені дуже сподобався мій загін і куратор Катерина Олександрівна. В Маленькій Америці всі дуже привітні та веселі. Дякуємо тим людям, які пишуть програму табору та організовують всі ці заходи для нас. Тут я знайшла нових друзів, як з України, так і з Америки.
Мені дуже подобається цей табір і відвідаю його ще не один раз!!!

Шудра Каріна, м. Київ, гімназія №56, ІІ зміна, 7 загін

 

 

Юлия Кремень, 10 лет
Специализированая школа № 39

В этом году я уже шестой раз в «Маленькой Америке». Я часто отдыхаю здесь по тому, что мне тут очень нравится. Американци очень интересные люди. Также хорошая еда. Очень нравится поход, протому что мы там катались на байдарках, устраивали соревнования. Также было интересно в украинской деревне на экскурсии. Единственное, что я бы убрала из меню – это голубцы и запеканка. Очень классный лагерь, по этому я приеду сюда еще не один и не два раза,а много, много раз.

 

Девочке всего 4 года и мы в лагере ее не оставляли на ночь, тем не менее, благодаря очень профессиональному коллективу педагогов и воспитателей она чувствовала себя комфортно и с большим желанием ехала в лагерь. Педагогический коллектив  - блеск. Все умные, красивые, доброжелательные, и при этом трудолюбивые. Тот, кто занимался подбором персонала, хороший профессионал. Персональное спасибо Юлии Валериевне. Ни разу она не проводила Катю домой, не сказав при этом: «Завтра, Катя, мы тебя ждем!». При необыкновенной доброжелательности никакой потери дистанции – одним словом ПЕДАГОГ. Таких сейчас один на тысячу!
Всем спасибо. Очень понравилось.
Костыря Галина Николаевна  (бабушка Кати)          
                                     
Батьки Борщевського Міши висловлюють вдячність педагогічному колективу табору за увагу, чуйність, терпіння, професіоналізм, які вони проявили під час відпочинку дітей в період з 30.05.2011 – 11.06.2011 р.

 

Грише очень понравилось в «Маленькой Америке». Он второй сезон в восторге от лагеря Со слов ребенка, Татьяна Викторовна очень хорошая вожатая, а также американские вожатые . Ему нравится зарядка, походы в лес, «Мокрый день». Жаль, что побыть нельзя еще хотя бы недельку!

Спасибо огромное!                                                                                                              
Юлия Мэйсон (Григорий Мэйсон - сын)

Огромная благодарность всему педколлективу за их энтузиазм, профессионализм и искренность – только благодаря Вам в лагере царит дружба, тепло, и доброе отношение! Дай Вам всем Бог всего наилучшего, развивайтесь, процветайте и будьте счастливы!!!

С уважением, семья Казак, ІІ смена 2010, І смена 2011-06-15

 

Дуже – дуже сподобався відпочинок у таборі. Дуже вдячні за цікаве та змістовне дозвілля. Особлива вдячність нашій чарівній виховательці Юлії Валеріївні. Обов’язково приїдемо до Вас у наступному році!
Родина Дібрівних  
11.06.11

 

Дуже дякуємо організаторам та особливо вихователю Бугай Тетяні Вікторівні за чудово проведені дні в таборі. Це гарний шанс проявити дітям себе, показати свої здібності, отримати нові враження та знання, познайомитися з новими друзями. Сподіваємося на нову зустріч у наступному році.
Родина Чепурних
11.06.2011

 

Дуже вдячні організаторам табору «Маленька Америка» за чудовий відпочинок та весело проведені дні. Такої кількості вражень у своєї дитини я не бачила ще ніколи. Спасибі нашій виховательці Тетяні Вікторівні, за гумор, дбайливість, розуміння наших дітей. Спасибі за те, що зуміли відкрити в моєму синові, Івані, кмітливість, здібність до колективізму, самостійність, дружелюбність.
Ми обов’язково до Вас приїдемо ще багато разів. Будьте Всі здорові та щасливі!
Ваня, мама і тато Грицаєнко
11.06.2011

 

Дитині дуже сподобалися вихователі, «Тут смачно готують» - каже Міша. Свіже повітря, гарні друзі, екскурсійна програма, розваги… Малий дуже задоволений самою програмою «Маленька Америка». Особлива подяка нашій виховательці Тетяні Вікторівні.

Міша і сім’я Звєрькових
Спасибі!!!
11.06.2011

 

Я в цьому таборі перший раз, ніколи не буда у таборі, де діти, окрім відпочинку, ще й навчаються. На мою думку, це дуже гарна ідея. Мені подобається, що у таборі різноманітна програма,діти займаються танцями, співом, ходять на прогулянки в ліс, у похід, плавають на байдарках, беруть участь у цікавих змаганнях та конкурсах,  їздять на пізнавальні екскурсії, а також катаються верхи. Всі конкурси та змагання проводить дуже класна ведуча Ольга Олександрівна. У «Маленькій Америці» також і не обійтися без уроків англійської мови, які проходять 4 години у день на території табору,їх ведуть американці, які прилетіли в Україну з різних американських міст. У таборі дуже багато вірних друзів, серед яких є і американці.
Я в загоні 3 (1) під назвою “Hollywood”. Зранку ми йдемо на зарядку, яку проводить Сергій Анатолійович, розминка проходить дуже весело, тому що навіть на розминці ми вчимо па з латиноамериканської програми. У нас дуже добра та гарна куратора загону – Софія Валеріївна. Вона завжди бере разом з нами участь у різних змаганнях, підтримує ас у будь—якій ситуації. Хоч я у цьому таборі в перший раз – мені тут дуже сподобалося, сподіваюся, що завітаю сюди ще не один раз
Грищенко Ангеліна, учениця 9 класу приватної школи для дівчаток «Леді», 09.06.2011

Я  у цьому таборі перший раз. Я думаю, що цей табір –супер! Але треба більше часу відпочивати, більше грати, більше естафет. Американці – супер, але мені не сподобалася система з зірочками, однак, я думаю, все ж що англійська – супер! Мені не сподобалося, що заставляють все їсти.
Анна Пржеорська (9 років)
Школа № 211

 

Школа №89
Мені сподобалося займатися з американцями
Мені сподобалося ходити в похід
Мені сподобалося їздити верхи
Мені сподобалося робити зарядку
Мені сподобалося, що наша куратор читає казку
Я хочу ще сюди приїхати!
Єва Аракелян (8 років)

Мені подобається усе. Особливо як ми ходили у похід і каталися на байдарках. Особливо сподобалися зустрічі з американцями. Дуже сподобався наш куратор. Цікаві екскурсії. Сподобалося як ми каталися на конях, естафети та ігри!
Третьякова Валентина (10 років)
Школа «Гімназія» 257

Школа: Заворицький НВК
Я первый раз приехала в этот лагерь. Приехала я учить английский. Мне здесь понравилось ходить в походы, кататься на байдарках, на лошадях. Мне не понравилось то, что нам дают в столовой, а еще не понравилась зарядка. Мне очень понравился мой отряд. Мне очень понравился мой куратор – София Валериевна.
Криницька Вікторія (9 років)
09.06.2011

 Цього року я приїхала у лінгвістичний табір «Маленька Америка» вперше. Мені дуже сподобалася екскурсія в етнографічний комплекс «Українське село»., катання на байдарках, верхи, похід у ліс . Але найбільше мені сподобалося спілкування з американськими вчителями!
Анна Кубишко (11 лет)
Школа № 1

 

 

Я вже 2 раз в цьому таборі. Мені дуже подобаються уроки англійської мови, але мені не подобається, що вчителя дуже серйозні. Інколи я не люблю, коли нас змушують з’їдати все у їдальні. Також, чому не можна тримати їжу у кімнаті? Але все інше мене задовольняє, крім серйозного вчителя з фізкультури, і куратори повинні давати трохи більше часу на ранковий та вечірній туалети.
Катя Шевченко (10 років)
Школа «Перша ластівка»

 

Катя та Андрій приїхали у табір «Маленька Америка» вдруге, Аня вперше. Нашим дітям тут дуже подобається, цього року навіть більше, ніж минулого. Ми бачимо, як нашим дітям весело та комфортно. Особливо радіємо заняттям англійської мови. Наш вчитель англійської мови після минулорічної програми зазначив, що діти почали вільно спілкуватися, стали із задоволенням вчитися. Також в цьому році ми дуже задоволені куратором Софією Валеріївною, дуже щира, весела, діти її дуже люблять.
Дуже дякуємо адміністрації табору, американським викладачам, кураторам та іншому персоналу за веселий,цікавий та корисний відпочинок наших дітей!
Мама Шевченко Катерини Шевченко Наталія Анатоліївна, мама Пржеорської Ані  - Пржеорська Алла Василівна, мама Пєщєріна Андрія Пєщєріна Оксана Сергіївна


 

О программе  |  Летний лагерь  |  Mетодика ILP  |  Фотоальбом  |  Карта сайта  |  Любимые песенки
© 2006 - 2009 Маленькая Америка